14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Hammer of Infinite Fate csomag új öltözékekkel, trófeákkal és egyéb izgalmas tartalmakkal gazdagítja a játékot. Az új letölthető tartalom december 17-től lesz elérhető.

Az Electronic Arts és a Double Fine Productions újra a húrok közé csap: decemberben megjelenik a Hammer of Infinite Fate, a Brütal Legend című heavy metal akciójáték második letölthető tartalomcsomagja. A Hammer of Infinite Fate számos új skinnel, fegyverfejlesztéssel, multiplayer térképpel és trófeával színesíti a játékélményt. A DLC december 17-től kapható az Xbox LIVE hálózaton, illetve a Sony PlayStation Network rendszerében.

„Az új achievementek és trófeák is nagyon izgalmasak, természetesen” – nyilatkozta Tim Schafer, a Double Fine Productions elnöke. „Van azonban valami, amire alig várom, hogy végre rátehessem a kezem, és ez az Elveszettek Szeme, azaz az Oculus of the Lost. Nem számít csalásnak, ha az ember ezzel keresi meg az utolsó Megbéklyózott Hüllőt (Bound Serpent), mert annyira frankón fest a kocsimon!”
A Hammer of Infinite Fate tartalomcsomag lehetővé teszi, hogy a játékosok három új szereléssel bővítsék Eddie Riggs ruhatárát – az új szerkók a Mountain Man (Hegylakó), Black Metal és a Zaulia neveket viselik –, továbbá hét új hátmatricát is tartalmaz, hogy Eddie stílusosan kaszabolhassa a rusnya démonokat. Hősünk hűséges hátasa, a Deuce (Ördögfajzat, becenevén: The Druid Plow, azaz a Druidák ekéje) szintén derekas ráncfelvarráson esik át: négy vadonatúj festéssel és négy további fejlesztéssel varázsolhatod újjá az öreglányt. Olyan fejlesztések közül válogathatsz, mint az Oculus of the Lost (az Elveszettek Szeme), a mindent látó GPS, amely megkönnyíti a játék világában való tájékozódást; az Eye of Sorrown (a Megbánás Szeme), egy hatalmas erejű fegyver, amely képes hasznosítani a Fekete Könnyek Tengerének (Sea of Black Tears) erejét, és a végzet fekete lövedékeivel szórja meg az ellenfeleket; valamint a The Disgorger (Kiakasztó) és a Coiling Maw (Tekercselő).
A játékosok a Hammer of Infinite Fate kiegészítő csomagnak köszönhetően 9 új achievementet és trófeát is feloldhatnak a Brütal Legendben. A Mount Rockmore hegyen hat új fej vásárolható meg, illetve oldható fel: Rima, Raszputyin, Dadbat, Hunter, Kage the Kannonier és maga Tim Schafer.
A Hammer of Infinite Fate emellett négy új, agyrobbantó multiplayer térképpel bővíti a Brütal Legend Stage Battle (Színpadi csata) többszereplős játékélményét – ezek az alábiak: Altar of Blood (A Vér oltára), Coiled Remains (Maradványok), Crucible of the Titans (A Titánok olvasztótégelye) és The Amplified Cliffs (A harsogó hegyormok). Ezek mindegyike egy-egy tökéletesen egyedi, a Metál Isteneinek stílusát tükröző világot mutat be, valamint egy hatalmas meglepetést tartogat, hogy minden egyes összecsapás váratlan stratégiai fordulattal gazdagodjon.

Legfrissebb bejegyzések

The Bloodline Korai Hozzáférés betekintő

Egy hősi vérvonal leszármazottjaként a rajtad múlik a világ megmentése. Készen állsz a feladatra?

2024-05-02

Revival: Recolonization – Játékteszt

Posztapokaliptikus 4X játék a földön, te képes leszel győzelemre vinni a civilizációd?

2024-05-02

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21