Kategóriák: PC hírek

Problémák a Fallout Online körül?

15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Könnyen megeshet, hogy teljes egészében visszakerülnek a Fallout jogok a Bethesda csapatához, akik a 2007-ben azz Interplay-jel kötött szerződés felbontására készülnek.

Főnixmadárként támadt fel hamvaiból nemrég az Interplay, és a csapat ígérete szerint több korábbi nagy címét elhozza újra a közeljövőben. Első körben a Fallout masszívan multiplayer online verziója került volna terítékre, de a jogokat 2007-ben eladó Bethesda állítólag készül felbontani az Interplay-jel kötött szerződést, így könnyen megeshet, hogy meghiúsul a Fallout MMO elkészülte és piacra kerülése.

 

Az ügy hátterében valószínűleg szerződésszgeés áll, ugyanis a papírokban foglaltak szerint a Bethesda több, komolyabb kitételt is szabott, amiket az Interplay nem tudott teljesíteni. Ilyen feltétel volt, hogy 2009 áprilisára már teljes erővel dolgozzanak a játékon, de arról eddig mindössze egy koncepció rajzot kaptunk, míg a játéknak 2010-ben meg kell jelennie, de erre sincs sok esély. Az Interplay állítólag a megígért 30 millió dolláros költségvetést se tudta időre előteremteni, így a V13 kódnéven futó projekt jövője nagyon is kétségessé vált.

 

Az Interplay természetesen reagált a szóbeszédekre, és a cég vezetősége leszögezte, hogy az egész kacsa, a munkával kiváló ütemben haladnak. A Bethesdától egyelőre nem érkezett sajtóközlemény.

Legfrissebb bejegyzések

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08