Dead Space – Hivatalosan is megerősítve Wii-re

15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Dead Space univerzum vadonatúj hőssel, történettel és szereplőkkel bővül. A hivatalosan is megerősített Dead Space Extraction idén ősszel kerül fel a polcokra.

Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ma fellebbentette a fátylat a Dead Space™ Extraction játékról, mely a díjnyertes Dead Space akció-horrorjátékot készítő stúdió vadonatúj játéka. A Nintendo Wii™ konzolra fejlesztett Extraction a 2008-as Dead Space játék előzményeit dolgozza fel, azokat az eseményeket, melyek Isaac Clarke küldetéséhez vezettek az USG Ishimurán.

 

A Dead Space Extraction a Wii újszerű és egyedülálló mozgás-irányítását döbbenetes képi világgal ötvözve teremti meg a vérbeli, akciódús horror-élményt! A Dead Space Extraction egy maroknyi űrbéli telepes történetét meséli el, akik elkeseredetten próbálnak megmenekülni a világűr végtelen messzeségében eldugott Aegis VII bányászkolóniát sújtó rettenetes fertőzéstől. A játékban új hősnő tűnik fel, és ahogy a személyzet lassan áldozatul esik egy rejtélyes ragálynak, kiderül, hogy túlélésükre az egyetlen esély az ő megmentése. A Dead Space Extraction új szereplőket, fegyvereket, ellenségeket, rejtvényeket és kooperatív többszemélyes játékmódot vezet be a történetbe.

 

„Izgalmas feladat a Wii-re átültetni egy olyan játék világát, mint amilyen a Dead Space! A Nintendo nagyszerű múlttal rendelkezik a horror műfajában, és nagy örömünkre szolgált, hogy e hagyományokat tovább vihetjük a Dead Space Extraction elkészítésével” – nyilatkozta Glen Schofield, az EA Redwood Shores stúdió alelnöke és vezérigazgatója. „A Dead Space fejlesztése közepette ráébredtünk, hogy a történetből rengeteg dolog még elmondásra vár. A Dead Space Extraction pedig mindezt azzal az intenzitással és vérfürdővel mondja el, amit a rajongók elvárnak!”

 

A Dead Space Extraction az EA Redwood Shores játéka, mely a tervek szerint 2009 őszén kerül az üzletekbe. A termék még nem kapott ESRB és PEGI besorolást.

Legfrissebb bejegyzések

Bellwright Korai Hozzáférés betekintő

Mosd tisztára a neved a Bellwright túlélő kalandjátékban!

2024-05-05

Befutott a Transformers Egy animációs film magyar nyelvű előzetese

Érdekes produkciónak érkezik ez a Transformers Egy, amely október 10-től lesz látható itthon. Az animációs…

2024-05-04

Tini Nindzsa Teknőcök a World of Tanks Blitzben

A harckocsizók összefoghatnak a mókamester hősökkel, hogy miután megettek egy finom pizzát, összecsapjanak a gonosz…

2024-05-03

HBO MAX – 2024. májusi ajánló

Az utolsó HBO MAX havi ajánlóba ezúttal a május 1–20. között megjelenő filmeket és sorozatokat…

2024-05-03

The Bloodline Korai Hozzáférés betekintő

Egy hősi vérvonal leszármazottjaként a rajtad múlik a világ megmentése. Készen állsz a feladatra?

2024-05-02