Konkrét részletek a Tom Clancy’s: EndWarról

17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A múltheti szűkszavú bejelentés után a UbiSoft ma végre közkézre adott pár érdembeli információt a Tom Clancy nevével fémjelzett kizárólag next-gen konzolra készülő EndWarról.

A múltkori leleplezéskor annyit sikerült megtudnunk az EndWarról, hogy kizárólag X360-ra és PS3-ra készülő RTS-játék lesz majd, ami valamikor 2008 magasságában kerülhet a boltok polcaira.

A most kiszivárogtatott részletekből több érdekességre is fény derült. Megtudtuk, hogy a játék rendezpi székébe az a Michael de Plater foglal majd helyet, aki korábban a Creative Assembly csapatátát szolgálta és olyan nagy név felett bábáskodott, mint a Total War-stratégiák.

A játék története szerint éppen dúl a harmadik világháború, ahol három frakció csapatai állnak hadban egymással. A U.S. Joint Strike Force, a European Enforcers és a  Russian Spetsnaz csapatai által kipróbálható kampányok teljesen eltérőek lesznek, amit nem is példázhatna jobban az egyik olyan feladat, ahol az amerikai erőkkel kell újra felszabadítanunk az Egyesült Államokat. Az újkori D-Day igazi érdekességeket és izgalmakat tartogat majd a játékosok számára.

A grafikus motor is elég szépen muzsikál majd a konzolok alatt, ugyanis a környezet teljesen interaktív lesz majd, minden elpusztítható lesz, továbbá a felhasználók egyszerre 12 szakaszt küldhetnek a háborúba. A játék mesterséges intellingenciája is ígéretesnek tűnik – habár minden játék esetében így indul a dolog. Ha az ellenfél valamelyik katonája megsebesül, akkor bajtársai védett helyre húzzák, ha szorult helyzetbe kerülnek a csapatok, akkor meghátrálnak, fedezékbe vonulnak.


Michael állítása szerint egyelőre nem gondolkodnak PC-s debütáláson, miután szembesültek a
The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II X360-as sikerével úgy gondolták, hogy mindenképpen csak konzolra készítik el az EndWart.

Reméljük hamarosan újabb információk landolnak postaládánkban. Addig is lessétek meg az első videót!

Legfrissebb bejegyzések

Sker Ritual játékteszt

Túlélő lövölde, mely a Call of Duty zombis módjából és a Killing Floor játékokból merít…

2024-05-06

Bellwright Korai Hozzáférés betekintő

Mosd tisztára a neved a Bellwright túlélő kalandjátékban!

2024-05-05

Befutott a Transformers Egy animációs film magyar nyelvű előzetese

Érdekes produkciónak érkezik ez a Transformers Egy, amely október 10-től lesz látható itthon. Az animációs…

2024-05-04

Tini Nindzsa Teknőcök a World of Tanks Blitzben

A harckocsizók összefoghatnak a mókamester hősökkel, hogy miután megettek egy finom pizzát, összecsapjanak a gonosz…

2024-05-03

HBO MAX – 2024. májusi ajánló

Az utolsó HBO MAX havi ajánlóba ezúttal a május 1–20. között megjelenő filmeket és sorozatokat…

2024-05-03