Kategóriák: Hírek

TGS 2010 – Még nem ér véget a Yakuza sorozat?

14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sega egy kissé elrugaszkodott a valóságtól a Yakuza: Ot The Endben, ugyanis Kazuma-ék masszív zombivadászatba csapnak, ám a sorozat a jövőben más tematikára alapozva is folytatódhat.

A Sega manapság már üzletileg nagyon komolyan veszi a Yakuza franchise-t, ennek mi sem kiválóbb bizonyítéka, mint a pár év alatt összekalapált, összesen hét epizód elkészítése, melyből kettő megjelenés előtt áll (Yakuza: Of The End és Yakuza: Black Panther), de még ez sem jelenti a franchise kimúlását, sugallta a producer, Masayoshi Kikuchi. Az úriember elmondta, hogy a Yakuza franchise-ban még nagy jövőt lát, még folytatódhat a széria, más és más tematikai alapokra építkezve, példának pedig a kizárólag Japánban megjelent Ryu Ga Gotoku: Kenzant! hozta fel.

 

Az említett epizód ugyanis a szamurájok világába, egyenesen az EDO korba repítette vissza a játékosokat, időben távol a neonfényes Kamurocho, bűnözőkkel teletömött negyedétől és Kazuma népes kompániájától. Konkrétumok persze még nincsenek, de ha minden jól megy, Kazuma-t a csúcsra járatják a sorozat által, tehát van még benne érzésük szerint elegendő potenciál. Csak ne váljon végül agyatlan shooterré, vagy survival horrorrá, mert mi így szeretjük, ahogy most van.

Legfrissebb bejegyzések

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08

Gord – Játékteszt

Túlélő városépítés egy szláv folklór inspirálta világban.

2024-04-07