Kategóriák: PC hírekXbox 360 hírek

Mass Effect 2 – Ingyenes DLC érkezik

14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ray Muzyka, a BioWare egyik alapítója az IGN-nek nyilatkozva elárulta, mind a Mass Effect 2, mind a Dragon Age esetében hosszútávú támogatást biztosítanak majd a játékosok számára. Ennek ékes példája egy még ma érkező ingyenes DLC az űreposzhoz.

A BioWare alapítója, Ray Muzyka a napokban adott interjút az IGN munkatársának, a beszélgetés során pedig ismét elhangzott, hogy a Dragon Age mellett a Mass Effect 2 esetében is hosszú időre terveznek, így évekre elegendő anyaggal rendelkeznek mindkét játék esetében. Muzyka elárulta, hogy a főbb franchise-okat, folytatásokat készítő csapat mellett egy teljesen különálló gárda is dolgozik a BioWare-nél, akiknek nincs más feladatuk, mint a kiegészítő tartalmak kreálása. Az úriember azt is megerősítette, hogy nem csak sima DLC-kre kell majd számítatnunk a jövőben, hanem különböző egyéb termékekre, expanziókra és persze hosszú életű supportra.

 

Mindezen kijelentését erősíti a ma megjelent hír is, miszerint újabb ingyenes DLC csomag érkezik a Mass Effect második részéhez, amit ezúttal is a játék menüjéből elérhető Cerberus Networkön keresztül szerezhetünk be. A csomag egy páncélt és egy új fegyvert fog tartalmazni.

 

A Cerberus Assault Armor a rohamosztagosok számára fejlesztett páncélzat, ami magasfokú védelmet biztosít viselőjének, így akár olyan csatákat is túlélhetünk benne, amiben egy átlagos katona garantáltan elesne. Tíz százalékkal növeli a nehézfegyver lőszerkészletét és szintén tíz százalékkal növeli a pajzs erejét, valamint tíz százalékkal növeli viselője életerejét. Az új csúzli pedig az M-22a Eviscerator Shotgun egy nagyobb távolságon belül is hatékony páncéltörő sörétes, amit számos intergalaktikus fegyverkereskedelmi egyezmény megsértése miatt egyetlen kormány haderejénél sem állítottak hadrendbe.

Legfrissebb bejegyzések

The Bloodline Korai Hozzáférés betekintő

Egy hősi vérvonal leszármazottjaként a rajtad múlik a világ megmentése. Készen állsz a feladatra?

2024-05-02

Revival: Recolonization – Játékteszt

Posztapokaliptikus 4X játék a földön, te képes leszel győzelemre vinni a civilizációd?

2024-05-02

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21