Kategóriák: Hírek

Év végi összegzés – B.Ú.É.K.

16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei évnek lassan vége, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint összegezni a 2007-es esztendőt, mely jópár változást hozott az oldal életébe.

Az idei esztendő mind az oldal életében, mind a játékiparban eseményekkel tarkított volt. Oldalunkon 2007-ben 2740 hírt olvashattatok, ami napi 7.5 hírt jelent, illetve 1465 alkalommal bővült szentélyünk, ami napi 4 galériafrissítést jelent. Az év elején két fővel rajtoltunk el, az év második felében azonban legénységünk tovább bővült. Először Wolf kollégával, majd Hunterrel, illetve FutuRetrO-val, így reményeink szerint a közeljövőben az idei adatok tovább emelkednek majd és még több és színesebb tartalommal tudunk szolgálni jelenlegi és leendő olvasóink számára.

Az új tagoknak és a kitartó munkának köszönhetően az év második felében stabil erősödés mutatkozott meg a látogatottságot tekintve. Szeptember kivételével minden hónapban nőtt egyedi látógatóink száma és reményeink szerint a 2008-ra előirányzott meglepetés újításoknak köszönhetően a növekedés nem áll meg és jövő ilyenkor hasonlóan szép, szívet melengető eredményekről számolhatunk be.

Az esély szerencsére megvan rá, ugyanis a háttérben több olyan dolog is zajlik, amely egyrészt a tartalom kibővítését szolgálja, másrészt küllemre is komoly változásokon esik majd át a Játékok.hu, de mindenről majd a maga idejében.

Végezetül nincs más dolgom, mint a szerkesztőség nevében Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánni minden kedves olvasónknak! Köszönjük, hogy idén is minket választottatok és reméljük, hogy jövőre is kitartotok mellettünk!

Legfrissebb bejegyzések

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08