Kategóriák: Hírek

GC 2007 – Bazi nagy galériafrissítés

17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Na, kedveskéim! Kezdődik a grandiózus galériafrissítésünk. Közel 40(!) játék szentélye bővült csütörtökön, pénteken 15(!) játék szentélyének frissítése volt előirányozva. Szombat este pedig 10 galéria frissült. A vasárnapi frissítést ma pótoljuk, míg ma délutánra is jut egy kis adag. Főleg GC-s kiscsibéket leshettek meg;)

Ezekben a percekben esünk neki a képek feltöltésének így percről percre friss galériákat tekinthettek meg. Amint végzünk az összes felpakolásával szépen kilistázzuk ide őket, hogy még könnyebbé tegyük a dolgotokat! Maradjatok Velünk!

UPDATE#1:A hatalmas vihar és a folyamatos áramszünetek miatt nem tudunk olyan tempóban dolgozni, ahogy szerettük volna. Ezért szíves elnézéseteket kérjük. A képek a Games Convention alatt folyamatosan frissülnek majd, így mindig érdemes lesz meglátogatni ezen hírt, ugyanis itt tüntetjük majd fel az új krémeket.

UPDATE#2: Indul a pénteki frissítés!

UPDATE#3: Kezdőik a szombati frissítés. Lesznek helyszíni fotók, dögős Games Convetion macák és Spore képek.

UPDATE#4: Bazi nagy GC 2007-es galériafrissítésünk utolsó felvonása következik. Stílszerűen csajokkal zárunk:)

2007.08.21.

Conflict: Denied Ops – A Crossfire-ből lett Conflict: Denied Ops pár új krémmel ünnepelte meg a névváltozást. Még mielőtt halálra ittuk volna magunka pezsgőből szemrevételeztük a felvételeket és meg kellett, hogy állapítsuk: GYÖNYÖRŰ!
Mafia 2: Még mi magunk se igazán hisszük el, de akkor is tény, hogy az Illusion Softworks hosszú idő után döntött úgy, hogy folytatja nagy sikerű gengszter gammáját, a Mafiát. A második rész a fiktív 40-es, 50-es évekbe kalauzol majd el minket. Az előzetes képek láttán egyértelműen kijelenthetjük, hogy a következő év egyik nagy sikervárományos alkotásáról van szó, de ha megnézitek az első GC-n rögzített felvételt – sajnos kamerás -, akkor azok szájában is összefolyik a nyál, akik a kép láttán ezidáig bizonytalankodtak.
Metal Gear Online: Még a GC előtt sikerült MGO képekre szert tennünk. Kissé sötétek, de azért kivehető a lényeg.
Prototype: Nem is igazán mesélnék sokat a játékról. Olvassátok el előzetesünket és lessétek meg a friss felhozatalt.
Viking: Battle for Asgard: A Total War szériával elhíresült The Creative Assembly új akciójátéka, amelyben főhősünk egy viking. Skarin feladata, hogy Hel istennő által életre keltett zombihadsereggel leszámoljon. Bővebben a hivatalos bejelentésben olvashattok a részletekről képek pedig alant.
WET: Ruby kiasszony első artwork képei. A lényeg pedig itt!

2007.08.22.

Assassin’s Creed: Altair az idei GC-n eddig nem sokat mutatott magából. Csak pár képet sikerült beszereznünk.
Empire: Total War – Vadonatúj résszel bővül a Total War frencsájsz. A bejelentés mellé három friss képet is kaptunk.
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – A Bohemia Interactive úgy döntött, hogy a Codemasters-szel karöltve neki esik milicista gammája folytatásának. Az idei GC-n eddig egy trélert, egy hivatalos bejelentést és pár képet sikerült beszereznünk.

The Club: A Project Gotham Racing negyedik része után a Bizzare Creations csapata kicsit más vízekre evez. A srácok a The Clubbal egy elég sajátos játékot kívánnak tető alá hozni. Csekk a galériát!


World of the Warcraft: Wrath of the Lich King – A Blizzard ígérete szerint a Lícskirály visszahozza a régi, pergős WoW-feelinget. A december magasságában debütáló második kiegészítőből kaptunk most egy ki ízelítőt.
2007.08.23.

Alone in the Dark 5: A híres horrorjátékból négy darab finomságot sikerült levadásznunk. A tűz egyszerűen fantasztikusan lett megoldva.

Armed Assault 2: Tegnap késő este számoltunk be a Bohemia híres gammájának folytatásáról. A bejelentéssel egy időben vadiúj képeket is kaptunk.

Beowulf: Mint ismeretes egy régi német mese alapjaiból nőtte ki magát a Beouwulf legendája, amit nem csak a játékipar fedezett fel magának, hiszen Hollywood és épp a megfilmesítésen dolgozik.

Brothers in Arms: Hell’s Highway: Nagyon régen hallatott magáról a Gearbox második világháborús játéka. A taktikára kihegyezett FPS ezúttal három gyönyörű képpel törte meg a csendet.

Borderlands: Szintén a Gearbox üdvöskéjéről van szó. A poszt-apokaliptikus világban játszódó RPG elemeket is tartalmazó FPS igazán érdekesnek ígérkezik. Rövid beszámolónkat itt olvashatjátok, a képeket meg a kis képre kattintva éritek el!

Burnout – Paradise: Komoly törésteszt alá vetettünk jó pár járgányt. Az eredményeket képek formájában rögzítettük.


Call of Duty 4 – Modern Warfare: Az Infinity Ward időben szakított a csontig lerágott második világháborús témával és egy merész lépéssel a 21. századi hadviselést próbálja most a szemünk elé tárni. Az eddigi médiaanyagok egyértelműen azt mutatják, hogy jó úton haladnak!

Command & Conquer 3 – Kane’s Wrath: Pár napja jelentette be az EA, hogy a C&C harmadik része egy vadonatúj kiegészítőlemezzel, a Kane haragjával. Ezúttal négy friss képet kaptunk az add-onból.


Dark Messiah of Might and Magic – Elements: A PC-s sikerek láttán a UbiSoft úgy döntött, hogy az X360-tulajok számára is elkészíti a DMoMM-et, igaz, ez egy kicsit más Dark Messiah. Képekért kattintsatok a kis képre.!

Dark Sector: Ma délelőtt megkaptuk a játék végleges debütálási időpontját és a hivatalos oldal is friss tartalommal bővült. A jó hírek mellé pár finomság is dukált.

Dead Island: A Techland zombikaszabolós akciójátéka tegnap délelőtt egy fincsi GC 2007 trélerrel kedveskedett nekünk, ami mellé pár finom krém is érkezett.


Enemy Territory – Quake Wars: A GC 0. napján beszereztük a legújabb trélert, tegnap késő este pedig a lipcsei képeket is zsebre tudtuk vágni.

Far Cry 2: Az Eurogamer volt olyan szerencsés is kipróbálhata a gamma alfa verzióját. A srácok benyomásairól hamarosan olvashattok egy rövid szösszenetet, de addig lessétek meg ezt a szép nagy csokor fotót, amit a szavanna kellős közepén lőtt operatőrünk.

Fracture: Sok más játékhoz hasonlóan, a LucasArts és a Day 1 különös akcióFPS-e is egy videóval és egy kisebb csomag képpel állt elő tegnap.

Gran Turismo 5: Grandiózus galériafrissítést eszközültünk a GT 5 szentélyében. Kötelező a betekintés! A videóanyagok erre találhatóak.


Guild Wars: Eye of the North: Több mint négy millió felhasználója van a Guild Warsnak. A fantasztikus hírt a napokban jelentette be az NCSoft, akik ennek örömére a legújabb kiegészítőből prezentáltak nekünk pár képet.

Haze: Tegnap délelőtt a Haze PS3-as verzióját agyon nyüstöltük. Három gameplay videó mellé – itt, itt és itt – szerencsére 15(!) új képet is sikerült beszereznünk.

Hellgate: London – A pokol kapui újra megnyíltak, úgyhogy kaptunk az alkalmon és szerkesztőségünk új tagját, Wolfot azonnal bezavartuk, hogy hozzon pár friss médiafinomságot. Átment a próbán;)

Highlander: A Games Convention első napján leplezte le az SCi és az EIDOS a híres film, a Hegylakó alapjaira építő játékát, a Highlandert. A gammát a Widescreen csapata hegeszti és ha esetleg lemaradtál a szaftos részletekről, akkor látogass el IDE!

Kane & Lynch: Szintén EIDOS termékről van szó, amit a Hitman-széria alkotói, az IO Interactive hegesztenek. Kaptunk egy raklapnyi in-game videót – ezt és ezt -, ami mellé jó pár felvétel is társult.

Killzone 2: A Guerilla csapata egyelőre videóanyagot még nem szolgáltatott a GC-n, de mi az ami késik nem múlik elvet valjuk, úgyhogy türelmesen várunk. Addig ezt a három szemkápráztató felvételt lessétek meg!

Metal Gear Online: Solid Snake a Guns of the Patrionsban végleg leteszi a fegyvert, azonban online formában továbbra is a bőrébe bújhatunk majd, hiszen a Hideo Kojima nem rég jelentette be, hogy PlayStation 3-ra készül az első kizárólag onlájn Metal Gear gamma, a Metal Gear Online. A legújabb képek következnek most.

Metal Gear Online#2: Ma reggel újabb adag MGO finomságokra tettünk szert. Csekk!


Metal Gear Solid 4
: Videózuhataggal indított Solid koma – itten és itten -, majd a "főnökök" leleplezésével folytatta, végül lefekvés előtt pár képet adott át titokban.

Midnight Club: Los Angeles – Hivatalosan még nem jelentette be a Rockstar az új Mindnight Club frencsájszát, azonban egy debütáló GC-s trélert, egy hivatalos oldalt és pár képet már ízelítésnek közzé tettek.


Project Gotham Racing 4
:Tegnap megtudtuk, hogy a szeptemberi érkezés helyett csak októberben debütálhat a PGR negyedik darabja. A széria történetében először bukkanak majd fel motorok. A mostani képcsokor is róluk szól.

Pro Evolution Soccer 2008: A Konami jóvoltából tegnap délután egy teljes hajórakománnyi felvételt kaptunk. Egyenesen a focipályáról..

Rayman Raving Rabbits 2: Vérnyuszkók ellepik a planétát és őrültebbnél őrültebb baromságokkal szórakoztatják magukat. A Wii-re készülő verzió képei következnek.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles – Szintén Nintendo Wii-re készül a gamma. Tegnap számos videóval bizonyította, hogy finom darab lesz és kész élmény lesz a zombikat hentelni a Wii távirányítójával. Videó erre és erre, képek meg alant!

Rock Band: Biztos sokatok fejében megfordult már, hogy milyen lehet egy bandában zenélni. Az EA most virtuálisan lehetővé teszi ezt Nektek! Három friss kép formájában máris lehet álmodozni.

Sabotage: Egy hölgyeményt irányítva a náci Németország katonáit kell likvidálnunk, hogy aztán szebb és jobb jövő várjon ránk. GC 2007 tréler errefelé kacsintgat, a képek pedig a szokásos helyen!

Silent Hill: Origins – A Konami gondozásában készülget a Silent Hill széria PSP-s verziója, amelyről most pár képet tekinthettek meg.


StarCraft II: A Blizzard a soron következő StarCraft-ban nem csak grafikai és játékmenetbeli tupírozásokat eszközöl. Minden oldalon új egységeket vonultat majd fel. Most képek formájában a Terran frakcióhoz tartozó Banshee mutatkozik be.

Stranglehold: Tequila nyomozó ahelyett, hogy citrommal és sóval, fölrázva és nem keverve iszogatná tequiláját, inkább gonosz jakuza és mafiatagokat küld a másvilágra.

Team Fortress 2: A Valve szorgos hangyái a hihetetlenül mókás, kézzel rajzol TF 2 karakterek közül, most a katonát mutatják be videó, és kép formájában.

The Witcher: Lengyel barátaink hamarosan révbe érnek és a kisebb csúszást követően az ősszel piacra dobják új RPG-jüket, a The Witchert. A lokalizált játék vadonatúj képei következnek.

Tom Clancy’s: End War – A híres író, Tom Clancy ezúttal nem egy sunyizós vagy akciódús csapatorientált játékhoz adja a nevét. Az úriember új kihívásokat keresett magának és talált. Egy RTS személyében. A UbiSoft égisze alatt készülő End War igazi csemegének ígérkezik. Főleg, ha a most debütált két kép valóban in-game.

Tony Hawk’s Proving Ground: A híres gördeszkás, Tony papa szinte minden hónapban egy újabb játékhoz adja a nevét. A kifejezetten next-gen Proving Ground a SKATE nagy ellenfele lehet. Majd meglátjuk, hogy muzsikálnak a pénztáraknál.

Universe at War: Earth Assault – A Petroglyph műhelyében készülő vadonatúj RTS az eddig ilyen témában hanyagolt sci-fi világba kalauzol majd el minket. Nagyszerű grafika, hatalmas játékterek, gandizózus csaták…legalábbis a SEGA ezt ígéri.

WET: Miután bejelentettük, hogy a Sierra egy női amazont küld a kormány számára nem kívánatos személyek likvidilására, azóta Ruby már újra lecsapott. Kardjával és stukkerével igazi mészárlást hajtott végre. Bejelentés és bemutatkozó videó itt, az első képek itt, a legújabbak meg a kis képre kattintva érhetők el.

2007.08.24.


Brothers in Arms: Hell’s Highway – A tegnapi felvételek után újabb képadagra sikerült szert tennünk.

BlackSite: Area 51 – Miután az 51-es körzet kapui megnyíltak alien hordák lepték el Földünket. Célunk, hogy az utolsó nyáladzó dögöt is a túlvilágra küldjük.


Codename Panzers: Cold War – A Stormregion is szakított a második világháborús témával. Ahogy a játék neve is mutatja, ezúttal a hidegháború történéseiből kapunk ízelítőt.

Conflict: Denied Ops – Most csak egyetlen árvácska képet sikerült megkaparintanunk.
Fallout 3 – A Bethesda feltámasztotta hamvaiból a korábban az Interplay kezében lévő Fallout sorozatot. Főnix madárként tér majd vissza a harmadik résszel a híres RPG, amely minden eddiginél brutálisabban adja majd vissza a poszt-apokaliptikus világ hangulatát. Négy vadonatúj kép érkezett. Érdemes egy hosszabb pillantást vetni a gombafelhőre!
Gray Matter: A Gabriel Knight alkotóinak legújabb kalandjátéka, ami csavaros történetével, érdekes grafikai megvalósításával próbálja majd a vevőket csalogatni.

Killzone 2: Ma délután is kaptunk egy vadonatúj videót, ami mellé friss képek is landoltak. Lessétek meg mindkét stuffot!

Midnight Club: Los Angeles – Egy vadonatúj képet kaptunk, amiben LA pálmafákkal díszített utcarészletében gyönyörködhetünk. Az egészet a naplemente teszi igazán hangulatossá.

Silent Hill 5: Az idei E3-on jelentette be a Konami, hogy híres horrorgammája új taggal bővül. A leleplezést követően azonnal leszögezték, hogy az idei GC-n is kint lesz a Silent Hill 5, azonban ezidági csak két kép formájában hallatott magáról a drága.

Tabula Rasa: Kisebb rakománnyi krémet kaptunk.

Unreal Tournament 3: Szintén egyetlen egy vadonatúj rögzített képet sikerült zsebre vágnunk.


Viking: Battle for Asgard – A tegnapi nap után újabb krémeket kaptunk Skarin kalandjaiból.

Virtua Fighter 5: A hat darab kép mellé egy videót is kaptunk. Érdemes meglesni mindkettőt.


Warhammer Online: Age of Reckoning – Fantasztikus concept artok és artworkök érkeztek. Aki pedig kevesli a képeket, az lesse meg interjúnkat.

Warhound: A Dead Island mellett a Techland még egy játékot fejleszt. A Call of Juarez ötlete nyomán indult el a fejlesztés, csak kicsit modernebb köntösbe öltöztették a srácok.

2007.08.25.


Age of Conan: Hyborian Adventures – Sajnos videó anyag és vadonatúj friss információk ezidáig nem érkeztek Lipcséből, azért két képet sikerült elhoznunk.

Collapse: Nem hittük volna, hogy a Creoteam játékából is kapunk valamit. Tízenhat darab képet sikerült beszereznünk.

Far Cry 2: Két újabb concept art bukkant fel. Hamarosan beszámolónkat is olvashatjátok.

FIFA 08: Focirajongók se maradhatnak ma médiaanyag nélkül. A PES 2008 lett a PS3 legjobb játéka az idei GC-n, így érdemes lesz felkötnie a gyatyáját a nagy riválisnak.
Games Convention 2007: Közel 90(!) képet sikerült levadásznunk. Igazi csemegének ígérkezik a galéria. Életképek a javából!
Games Convention Booth Babes Part I: A lipcsei GC-n szerencsére még találni gyönyörű hölgyeket. Most két részletben tálaljuk fel a kiscsibéket. Figyelem! Csak 18 éven felülieknek. Az esetleges szemkisülésekért és egyéb sérülésekért az Játékok.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal.

Games Convention Booth Babes Part II: A második felvonásban újabb gyönyörű lányok leshetők meg.


Spore
: Will Wright új játéka egy 30 perces demó formájában tette tiszteletét az expón. A gammáról most 12 darab tündibündi képet leshettek meg, aki pedig lemaradt volna beszámolónkról, az kattanjon IDE!

STALKER: Clear Sky – A STALKER soron következő, amolyan prequel részéről érkezett nyolc darab friss felvétel. A képekről abszolút nem a Zóna zord hangulata jön át. MIntha egy csendes, békés, elhagyatott tanyán lennénk:)

StarCraft II: Egyetlen árvácska in-game képet kaptunk.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King – Újabb képek, csak ezúttal concept artok és artworkök hada.

2007.08.26.

Crysis: Tegnap beszámoltunk a CryTek terveiről. Legkésőbb érkezik a Crysis egyjátékos demója és ha minden igaz, akkor a gamma három részes lesz, azonban a folytatások elkészültéhez nagyon jó eladásokat kellene produkálni. Új tervekről is szót ejtett Cevat Yerli, de bővebben mindenről ITT!
Gran Turismo 5: Prologue – PS3-tulajok örülhetnek, ugyanis ingyen kóstolhatnak majd bele a Gran Turismo életérzésbe. Negyvenegy képpel bővült szentélyünk.
Killzone 2: Wolf kolléga összedobott egy rövid bemutatót a PS3 egyik legjobban várt alkotásáról. Reméljük nem csak túlhypeolt gammáról van szó. A képek és concept artok alapján egyelőre úgy fest, hogy nem.
Little Big Planet: PS3 virtuális homokozója, amiről egy 20 perces demonstrációt csekkolhattok le, de ha ez se lenne elég, akkor kaptunk mellé 4 fincsi képet.
Metal Gear Solid 4: A GC-n Kojima-szan leleplezte a bossokat. Egy kis divatbemutató róluk.
2007.08.27.

Crysis: Ezúttal a játékban felbukkanó gonosz alienek mutatkoznak be.
Games Convention Booth Babes Part III: Harmadik felvonás. Indul a nyálcsorgatás!
World in Conflict: Demótesztünk után pár új képet szereztünk be.
Idei Games Convention galériafrissítési maratonunk ezennel véget ért. Köszönjük, hogy velünk voltatok az elmúlt öt napban. Jövőre ugyanitt!

Legfrissebb bejegyzések

Sker Ritual játékteszt

Túlélő lövölde, mely a Call of Duty zombis módjából és a Killing Floor játékokból merít…

2024-05-06

Bellwright Korai Hozzáférés betekintő

Mosd tisztára a neved a Bellwright túlélő kalandjátékban!

2024-05-05

Befutott a Transformers Egy animációs film magyar nyelvű előzetese

Érdekes produkciónak érkezik ez a Transformers Egy, amely október 10-től lesz látható itthon. Az animációs…

2024-05-04

Tini Nindzsa Teknőcök a World of Tanks Blitzben

A harckocsizók összefoghatnak a mókamester hősökkel, hogy miután megettek egy finom pizzát, összecsapjanak a gonosz…

2024-05-03

HBO MAX – 2024. májusi ajánló

Az utolsó HBO MAX havi ajánlóba ezúttal a május 1–20. között megjelenő filmeket és sorozatokat…

2024-05-03