Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: E3 2013 – Mirror’s Edge 2 teaser trailer

FRISSÍTVE: E3 2013 – Mirror’s Edge 2 teaser trailer

Rövid teaser trailerrel erősítette meg az EA, valóban készül a DICE-nál a 2008-as Mirror’s Edge folytatása. Sajnos se megjelenési dátumot, se platformlistát nem közölt a kiadó.

Vége a találgatásoknak, az Electronic Arts E3-as konferenciájának zárásaként bemutatkozott a Mirror's Edge 2 teaser trailere. Hogy mikor, s milyen platformokra jelenik meg a játék, egyelőre nem tudni.

 

[FRISSÍTÉS]

A hivatalos közlemény szerint az új Mirror's Edge nem folytatás lesz, hanem a franchise reboot-epizódja. A DICE vezető producere, Sara Jansson elárulta, öt évet vártak rá, hogy új alapokra helyezhessék Faith történetét, s úgy érzik, az újgenerációs platformok erre most lehetőséget nyújtanak, így még gazdagabb világot fedezhetünk majd fel, méghozzá teljesen szabadon. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

:galeria:

 

[FRISSÍTÉS]

Az EA Labels elnöke, Frank Gibeau a Gamespotnak elárulta, a Mirror's Edge reboot egy nyitott világú akció-kalandjáték lesz, de közben megtartják a játék főbb elemeit, vagyis ismét hangsúlyos elem lesz a parkour ugrálás és állandó menekülés.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »