Oldal kiválasztása

Kategória: Filmhírek

Aktuális mozipremierek 38. hét

Szeptember 20-án újra a mozivásznon láthatjuk Terence Hillt (Mario Girotti), legújabb filmje Nevem: Thomas címmel érkezik hazánkba. Johhny English legújabb világmegmentő kalandját is végig izgulhatjuk, melyben Rowan Atkinson újra belebújik az elvarázsolt, de természetesen szupermenő titkosügynök szerepébe. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 37. hét

A Predator visszatér a mozivászonra, Anna Kendrick és Blake Lively a múlt sötét titkait kutatja, valamint egy magyar thriller is érkezik a héten, Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 címmel. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 34. hét

Hogy alakult ki barátság ember és farkas között? Hihetünk-e a Slender Man-ről elterjedt történeteknek és vajon sikerül-e átsegíteni az érettségin a valaha volt legreménytelenebb osztály tanulóit is? Eheti premierfilmek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 33. hét

Denzel Wasinghton újra a Védelmező szerepében, Mila Kunis legújabb vígjátéka és többek közt egy a szerelem erejéről szóló ukrán animációs filmet is láthatunk ezen a héten a mozikban. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 32. hét

Különleges képességekkel megáldott fiatalok a Sötét elmékben, Jason Statham mélytengeri akciófilmje: a Meg, az őscápa! és egy Thai börtön életét bemutató, igaz történetet feldolgozó film is az eheti premierek között. További filmekért és részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 31. hét

Ezen a héten kerül mozikba többek között az új Mission: Impossible – Utóhatás c. film Tom Cruise-al, Róbert Gida és Micimackó újabb kalandja és egy mexikói horror is. Az összes premierfilmet és a részleteket megtalálod cikkünkben.

További részletek
Betöltés