Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: Filmhírek

Aktuális mozipremierek 20. hét

Keanu Reeves ismét John Wick bőrében, Halle Berry mellett láthatjuk újra a filmvásznon. A kicsiknek érkezik az Undipofik c. animációs film, ha pedig kíváncsi vagy további premier filmekre, kattints cikkünkre.

Olvass tovább

Aktuális mozipremierek 19. hét

Május 9-től Pikachu filmvásznon, A Pokémon – Pikachu a detektív c. élőszereplős filmben. Mellé érkeznek még a Csaló csajok – Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével. A további premiereket keresd cikkünkben.

Olvass tovább

Aktuális mozipremierek 16. hét

Április 18-tól látható a mozikban a Vízipók-csodapók magyar rajzfilm egész estés változata. Emellett érkezik még egy amerikai misztikus horror, A gyászoló asszony átka. További premierfilmekért és a részletekért kattints cikkünkre.

Olvass tovább

Aktuális mozipremierek 15. hét

Hellboy újra a mozikban Milla Jovovich és David Harbour főszereplésével. Ezen kívül érkezik még két magyar film is (Kilenc hónap háború, Susotázs), ha pedig további premierekre és részletekre vagy kíváncsi, kattints cikkünkre.

Olvass tovább

Aktuális mozipremierek 12. hét

Keira Knightley új filmjében egy megtörtént eseményeken alapuló életrajzi drámával tér vissza a filmvászonra. Ezen kívül az Elrabolt világ c. moziban megtudhatjuk, milyen lenne az emberiség élete, ha bolygónk felett idegenek vennék át az irányítást. További mozipremierekért kattints cikkünkre.

Olvass tovább
Betöltés
Translate »