Oldal kiválasztása

Kategória: Filmhírek

Aktuális mozipremierek 41. hét

Hét vendég, hét titok, egy szálloda. Csütörtökön jön a ‘Húzós éjszaka az El Royalban’ olyan színészekkel, mint Chris Hemsworth, Dakota Johnson és Jon Hamm. Ezen kívül hriller, horror, vígjáték és egy magyar dokumentumfilm is a heti premierek között. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 40. hét

Október 4-én érkezik a mozikba a Marvel univerzum antihőse Venom, akit nem más, mint Tom Hardy személyesít meg a filmvásznon. Bradley Cooper legújabb filmjében Lady Gaga mellett tűnik fel, a Csillag születik című alkotásban nem csak főszereplő, hanem ő maga rendezte. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 39. hét

Szeptember 27-én visszatér a mozikba Jennifer Garner bosszúálló angyalként, érkezik egy megtörtént eseményeken alapuló film, mely a Ku Klux Klán szervezet életébe nyújt betekintést és ezen a héten két horrorfilm is borzolja majd az idegeinket. További premierfilmekért kattints.

További részletek

Aktuális mozipremierek 38. hét

Szeptember 20-án újra a mozivásznon láthatjuk Terence Hillt (Mario Girotti), legújabb filmje Nevem: Thomas címmel érkezik hazánkba. Johhny English legújabb világmegmentő kalandját is végig izgulhatjuk, melyben Rowan Atkinson újra belebújik az elvarázsolt, de természetesen szupermenő titkosügynök szerepébe. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 37. hét

A Predator visszatér a mozivászonra, Anna Kendrick és Blake Lively a múlt sötét titkait kutatja, valamint egy magyar thriller is érkezik a héten, Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 címmel. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 34. hét

Hogy alakult ki barátság ember és farkas között? Hihetünk-e a Slender Man-ről elterjedt történeteknek és vajon sikerül-e átsegíteni az érettségin a valaha volt legreménytelenebb osztály tanulóit is? Eheti premierfilmek cikkünkben.

További részletek
Betöltés