Oldal kiválasztása

Kategória: Filmek

Aktuális mozipremierek 49. hét

December 6-án újra a mozikban sokunk kedvenc mogorva és zsémbes, zöld szőrmókja a Grincs, valamint érkezik Jamie Foxx és Taron Egerton főszereplésével készült Robin Hood. Ezek mellett horror, dráma és egy magyar vígjáték is látható csütörtöktől a filmvásznon. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 48. hét

November 29-től a mozikban Jim Carrey komolyabb hangvételű filmje a Sötét bűnök, valamint megtudhatjuk az is, hogyan menti meg a karácsonyt a Mikulás egy párizsi család segítségével. További premierekért kattints cikkünkre..

További részletek

Aktuális mozipremierek 47. hét

November 22-től láthatjuk a mozikban A diótörő és a négy birodalom című családi kalandfilmet, melyben egy új, párhuzamos világot fedezhetünk fel. Emellett érkezik még a Nyughatatlan özvegyek, olyan színészekkel, mint az Oscar-díjal Viola Davis, Robert Duval, valamint az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson, További premierfilmekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 46. hét

November 15-én újra visszatérünk Harry Potter világába, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei forgatókönyvét maga J. K. Rowling írta. Érkezik Keanu Reeves filmje, amiben egy gyémántkereskedőt alakít, valamint Ruben Brandt, a gyűjtő címmel egy egész estés, magyar animációs akció-thriller. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 45. hét

November 8-tól láthatjuk a mozikban Stieg Larsson Millenium trilógiájának (A tetovált lány etc.) folytatásaként tekinthető, az Ami nem öl meg c. filmet Claire Foy főszereplésével. Érkezik még egy kis olasz romantika a Pizzarománcban, valamint a Sóhajok c. horror film is Dakota Johnson és Chloë Grace Moretz főszereplésével. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek
Betöltés