Oldal kiválasztása

Kategória: Filmek

Aktuális mozipremierek 7. hét

Február 14-én érkezik a mozikba az Alita: A harc angyala c. sci-fi, amely James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) keze munkáját is dícséri. További premierekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 5. hét

Január 31-től láthatjuk Margot Robbie-t I. Erzsébet szerepében A két királynő-ben, valamint Matthew McConaughey és Anne Hathaway újra együtt játszik a Vihar előtt-ben. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 4. hét

Január 24-én Nikole Kidman új thrillerével, a Pusztító című filmmel tér vissza a mozikba, valamint Mark Wahlberg és Rose Byrne megtapasztalják, milyen hirtelen nagy családossá válni az Instant család c. vígjátékban. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 3. hét

Ezen a héten láthatjuk először a mozikban Bruce Willis, Samual L. Jackson és James McAvoy közös filmjét Üveg címmel, valamint a Kurszk nevű atommeghajtású tengeralattjáró – 2000-ben történt – balesetét feldolgozó akciófilm is érkezik a filmvászonra. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 2. hét

Január 10-én érkezik saját rendezésű filmjével Clint Eastwood, A csempész című mozit nem csak rendezte, hanem ahogy már megszokhattuk a történet főszereplőjét is ő maga alakítja. Rontó Ralph pedig újra a mozivásznon, hogy a játékgépek után ezúttal az interneten keveredjen kalandokba. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek
Betöltés