Oldal kiválasztása

Kategória: Filmek

Aktuális mozipremierek 32. hét

Érkezik a filmvászonra az Angry Birds animációs film második része, valamint egy svéd krimi Góliát címmel. Emellett láthatunk még egy életrajzi drámát is, mely a Virginia Woolf regényíró és Vita Sackville-West költő között kibontakozott érzelmekről szól és annak körülményeit mutatja be az 1920-as években. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 31. hét

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban érkezik augusztus 1-én a mozivászonra. A sorozat 9. része egy spinoff, amely Hobbs és Shaw közös akcióját mutatja be. Jön még egy kedves animációs film Norm-mal a jegesmacival és két francia vígjáték csal ezen a héten mosolyt az arcunkra. Részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 30. hét

A héten három vígjáték is kerül a mozikba: a Pompon klub Diane Keaton-nel, egy német kalandos vígjáték a 25 km/h Féktelen száguldás, valamint egy szerelmespár életreszóló kalandját bemutató film, az Esküvő a topon. A részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 29. hét

Július 18-án érkezik a mozikba Az oroszlánkirály, mely már fotórealisztikus technikával készült, Jon Favreau rendezésében és a Walt Disney Pictures által. Emellett vígjáték, akció és horror is található a heti premierek között, további részletekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 28. hét

Sylvester Stallone újra a mozivásznon. A Szupercella harmadik részében Ray Breslin csapatával együtt igyekszik túlélni a rájuk váró halálos veszélyeket. Emellett féktelen üldözés vár ránk az Übergázban Dave Bautista-val, valamint két további francia romantikus vígjátékot is találunk az eheti premierfilmek között. A részletekért kattints cikkünkre.

További részletek
Betöltés
Translate »