Már korábban is rengeteg apró információmorzsát kaptunk az új Assassin’s Creed játékról. Ezek szerint az alcím valószínűleg Origins lesz és az Eurogamer szerint előzménytörténetről beszélhetünk, ami még idén megjelenik, PC-re PS4-re és Xbox One-ra.

Ha kicsit közelebbről megnézzük a fenti képet láthatjuk, hogy a játékos, nyilakkal és pajzzsal a hátán éppen egy hajón utazik. A küldetés szó szerint úgy szól, hogy “Öld meg a krokodilt!”, arról azonban sejtésünk sincs, hogy ez egy emberi delikvenst, vagy egy szerencsétlen nílusi hüllőt takar-e.

További információ, hogy egy Shadya nevű egyént kell követnünk Khenut villájába. Khenut egy egyiptomi kirányő volt i.e. 2350 körül, aki az ötödik dinasztia idején élt Egyiptomban, s olyan címeket tudhatott magáénak, mint “A nő aki látja Horust és Set-et”, vagy “Horus társa és szerelme.”

A fentiek bizakodásra adnak okot, s megerősítik azokat a pletykákat, hogy az új játék helyszíne Egyiptom, s annak környéke lesz. Persze semmit sem szabad biztosra venni, de az E3-on valószínűleg többet megtudunk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás