Szerző: shifty | 2012. október 27. | 0 hozzászólás
Idén ünnepli tizedik születésnapját a GTA: Vice City, így a Rockstar méltó módon szeretné megünnepelni a jubileumot, s idén ősszel telefonokra és tabletre is elérhetővé teszi a PS2-es játék felújított változatát.

A Grand Theft Auto III ünnepi kiadványa után hamarosan a PlayStation 2-es GTA: Vice City is megkapja a maga mobilos változatát, idén ősszel ugyanis Androidra és iOS-ra is visszatér Tommy Vercetti, hogy a ranglétrát megmászva ismét ismert bűnözővé váljon. A Rockstar ígéri, finomhangolt irányítást, feljavított grafikát és számtalan extrát is tartalmaz majd mindkét változat. Arról egyelőre nincs információnk, hogy melyek lesznek a támogatott készülékek.

JÁTÉKOK - GTA: Vice City 10th Anniversary - Ősszel Androidra és iOS-ra

error Új hozzászólások írásához először be kell jelentkezned (ezt az oldal jobb felső sarkánál teheted meg). Vagy ha még nem tetted meg, regisztrálnod kell magadat. A regisztráció ingyenes, és segítségével hozzáférhetsz az oldal és a fórum további szolgáltatásaihoz is. A fórum és a magazin ugyanazt a regisztrációs adatbázist használják, így egyetlen regisztrációval rögtön mindkettő használatához kapsz hozzáférést.
RegisztrációBejelentkezés
Még senki sem szólt hozzá a hírhez!

Friss cikkek

hirkiskep

Minecraft Wii U Edition

2016.01.31.
Minecraft most már a Wii U tulajdonosok számára is elérhető. De örülni kell ennek?
hirkiskep

The Witness

2016.01.30.
Idejét se tudom, hogy mióta sírok egy olyan játékért, ami túlmutat az egyszerű „leülök és befogadom az élményt” típusú alkotásokon, és megint komolyan megdolgoztatja...
hirkiskep

Fat Princess Adventures

2016.01.10.
Avagy hogyan nyírjuk ki a mit sem sejtő játékos rekeszizmait pillanatok alatt...
hirkiskep

Typoman

2016.01.05.
Milyen is lenne a Világ, ha minden csak úgy működne, ha le kellene betűznünk őket? Ez mennyire működhet egy játékban? Hát nem a Typoman fogja megadni rá a választ,...

Amennyiben ingyenesen játszható online játékokat keresel, akkor a Jatekstart.COM oldal éppen neked való.
Napi frissítés, több mint 20 000 játék.

Új fórumtémák

Továbbiak
avatar

Szerző: partytime

13 órával ezelőtt - World Of Tanks account EU!
avatar

Szerző: feka89

15 órával ezelőtt - World Of Tanks Account Eladó
avatar

Szerző: Wolf123

1 nappal ezelőtt - Lol Account Eladó!