A Sony francia részlegének egyik alkalmazottja több részletet is elárult a japánok E3-as terveiről, melyek között több NGP-s bejelentés, és PS3-as leleplezés is várható majd.

Idén június hetedikén rajtol el az év legnagyobb játékkiállítása, az E3, ahol a három nagy cégóriás közül természetesen a Sony is tart majd egy nagyobb lélegzetű sajtókonferenciát, ahol jövő évi terveik és játékaik leleplezésére is sor kerül.

 

A francia Sony egyik alkalmazottja azonban a hét pecsétes titokként őrzött line-upot idő előtt kiszivárogtatta, így a kikerült dokumentumból kiderült, hogy a japánok az E3-on jelentik be az NGP hivatalos nevét, árcéduláját és megjelenési időpontját, valamint hét olyan belső fejlesztésű címet is lelepleznek, melyek exkluzívan az új zsebkonzolra készülnek.

 

Kipróbálható lesz a kiállításon a Twisted Metal, a Resistance 3, az Uncharted 3, és a The Last Guardian, valamint durván 37 új címet szellőztet meg ideje korán a Sony, melyek közül a legtöbbet az idei GamesCom-on fognak bemutatni. Itt mutatkozhat be a GTA V, a régóta várt Agent is hallhat majd magáról, valamint a Bungie-Activision kollaboráció első játéka is jelen lesz konferencián, de a kiszivárgott anyag szerint a Warhawk 2 is itt mutatkozik majd be.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás