Ugrás a tartalomhoz

Üdvözöl a JÁTÉKOK fórum

Ha szeretnéd a fórum összes szolgáltatását használatba venni, regisztrálj egy új felhasználói fiókot. Pár perc alatt létrehozhatsz egy új fiókot, amivel nem csupán a fórumot, de magazinjaink bővített szolgáltatásait (pl. hozzászólások, nyereményjátékokban való részvétel) is igénybe tudod venni.

A regisztrált felhasználók egymással személyes üzenetek útján tudnak beszélgetni, új témákat indíthatnak, szavazásokban vehetnek részt, értékelhetik a már elérhető tartalmat, vagy válaszokat írhatnak mások felvetéseire. Természetesen saját profilodat teljesen az igényeidnek megfelelően tudod testreszabni. Ha már rendelkezel fiókkal, itt bejelentkezhetsz - ha még nem, hozz létre egy ingyenes fiókot!

-- JÁTÉKOK online magazin, League of Legends rajongói oldal

Játékhírek Hirdetés Online játékok Megjelenési lista

Fotó

Konzol Győrben

• Please log in to reply
4 hozzászólás a témában

menyustomi

menyustomi

Újonc

• Fórumozók
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Napok óta keresek egy olyan konzolszaküzletet, ahol tudok játékokat elfogadható feltételek mellett cserélni, illetve ahol be tudom számíttatni régi konzolomat egy újba. Győrött lakom. Aki tud ilyen boltot, kérem segítsen! Köszönettel: Menyhárt Tamás

Battlestar Galactica Online
Battlestar Galactica Online
Drakensang Online
Drakensang Online
DarkOrbit
DarkOrbit
Pirate Storm
Pirate Storm
Skyrama
Skyrama
Farmerama
Farmerama

chilly

chilly

Administrator

• Admin
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.071 Hozzászólás:

Napok óta keresek egy olyan konzolszaküzletet, ahol tudok játékokat elfogadható feltételek mellett cserélni, illetve ahol be tudom számíttatni régi konzolomat egy újba. Győrött lakom. Aki tud ilyen boltot, kérem segítsen! Köszönettel: Menyhárt Tamás

én nem tudok róla, de szerintem manapság online boltokon keresztül a konzolbeszámíttatást el tudod intézni futárszolgálattal.

üdv,
Chilly
-- JÁTÉKOK.HU --

adrianka087

adrianka087

Újonc

• Fórumozók
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

en ismerek egy boltot Gyorben, ahol nagyon jok a cserefeltetelek meg beszamittatni is tudsz, en rendszeressen odajarok. belvarosban van a battyany teren, new wave a neve. ha gondolod oda nezz majd be.
udv

Gabesz82

Gabesz82

Újonc

• Fórumozók
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Szia

Én is tudok 1 jó üzletel ahol tudsz cserélni beszámítani stb.
Jókai u. 13-17 szám alatt van 1 üzlet a Konzolbirodalom.
Üdv: Gabesz

bilgalean1012

bilgalean1012

Újonc

• Fórumozók
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Szia! én a múlt héten jártam a várost, és találtam egy meglehetősen jó helyet, ahol nagyon korektek a srácok. New Wave a bolt neve, régebben voltak Győrben most meg újra nyitottak. a Batthyányi tér sarkán van az otthon centrum mellett, nézz be, érdemes. Remélem tudtam segíteni!

Drakensang Online