Oldal kiválasztása

Kategória: Filmek

Aktuális mozipremierek 34. hét

Hogy alakult ki barátság ember és farkas között? Hihetünk-e a Slender Man-ről elterjedt történeteknek és vajon sikerül-e átsegíteni az érettségin a valaha volt legreménytelenebb osztály tanulóit is? Eheti premierfilmek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 32. hét

Különleges képességekkel megáldott fiatalok a Sötét elmékben, Jason Statham mélytengeri akciófilmje: a Meg, az őscápa! és egy Thai börtön életét bemutató, igaz történetet feldolgozó film is az eheti premierek között. További filmekért és részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 31. hét

Ezen a héten kerül mozikba többek között az új Mission: Impossible – Utóhatás c. film Tom Cruise-al, Róbert Gida és Micimackó újabb kalandja és egy mexikói horror is. Az összes premierfilmet és a részleteket megtalálod cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek, 30. hét

2018. július 26-án mozikba kerül a Marvel Univerzum 20. filmje – A Hangya és a Darázs, valamint egy, korunk egyik legnagyobb drogbárójának két eltérő oldalát bemutató történet – Escobar címmel. Érkezik még a Luis és a Zűrlények szórakoztató animációs mozija és egy orosz zenés film, ami visszarepít minket a ’80as évek Oroszországába.

További részletek

Aktuális mozipremierek, 29. hét

Július 12-én a Mamma Mia! második része, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba c. film debütál a hazai mozikban. Olyan kedvelt és híres színészek főszereplésével, mint a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep (Donna szerepében), Amanda Seyfried (Sophie), Pierce Brosman, vagy a színészi karrierje mellett énekesnőként is maradandót alkotó, szintén Oscar-díjas Cher.

További részletek
Betöltés