Oldal kiválasztása

Friss bejegyzések

Cukiságfaktor kimaxolva (de tényleg!): My Little Pony – A film (6+)

Ponyville lakói végre egy egész estés mozifilmmel varázsolnak el kicsiket és nagyokat. A hat jóbarát: Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy és Rarity útra kelnek Equestria határain túlra, ahol felejthetetlen utazásban lesz részük. Új barátokat ismernek meg, és izgalmas kalandokba bonyolódnak, miközben a barátság varázslatos erejét bevetve próbálják megmenteni az otthonukat.

További részletek

Ettől az előzetestől lefagysz: Hóember (16+)

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

További részletek
Betöltés

Friss hírek és kritikák

a filmek és sorozatok világából
Amennyiben ingyenesen játszható online játékokat keresel, akkor a Jatekstart.COM oldal éppen neked való.
Napi frissítés, több mint 20 000 játék.

Friss hírek és tesztek

a hardverek világából

Kipróbáltuk a New Nintendo 2DS XL-t!

Lehetőségünk adódott kipróbálni bőven a megjelenése előtt a New Nintendo 2DS XL-t, NepTum kapott is a lehetőségen és alaposan átnyomkodta az új konzolt! Hogy látjuk mennyire van jogosultsága a 3DS mellett? A cikkből kiderül.

Friss hírek és kritikák

a könyvek világából
Orphan X – Az árva – Könyvkritika 90% XP

Orphan X – Az árva – Könyvkritika

Thrillerek, és krimikönyvek. Csak dobd ide és elolvasom, de azt nem gondoltam volna hogy egy ekkora gyöngyszemre bukkanok mint Gregg Hurwitz legújabb sorozata

PC

Nintendo